Etiquetas

domingo, 16 de mayo de 2010

Decisions

La vida és plena de decisions. I cada camí que prens porta a la vegada implícita la renuncia a tots els altres camins que podíes haver près.

De vegades la decisió no és teva, i el camí que seguirà la teva vida no està en les teves mans. Sigui com sigui, un cop presa ets esclau de la decisió.

Només et queda seguir endevant, vivint amb coherència amb el que un dia es va decidir.

De vegades les decisions són dures. I et passes els anys següents imaginan-te com serien les coses si la decisió hagués sigut una altra. Tens la sensació d'haver-te equivocat (o de que algú es va equivocar). O entens que va ser el millor que es podía fer.

Pots mirar amb nostàlgia el camí que no vas pendre, el present que no has tingut, el futur que ja no tindràs. I en el procés oblides tot el que vas viure, tot el que si que vas tenir, tot el que va motivar la decisió presa.


I la millor manera de respectar aquell moment, aquella època, aquell sentiment, és viure el present que tens. Arribar fins al final de la decisió que es va pendre. En el fons, totes les decisions busquen fer les coses el millor possible. Fer-te, potser a la llarga, potser molt a la llarga, feliç.


El millor homenatge que pots fer als moments passats que has tingut, als moments presents i futurs que ja no podràn ser, és ser ara feliç.

No hay comentarios:

Publicar un comentario